Social Media Kritieke Performance-Indicatoren | Social Media KPIs database | 70+ voorbeelden | Excel-bestand

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Social Media KPIs. Met behulp van onze uitgebreide Social Media SMART KPI database in Excel-formaat heb je direct toegang tot 70+ uitgewerkte voorbeeld kritieke prestatie-indicatoren.

Voor wie is de Social Media KPI database interessant?

Ben je opzoek naar inspiratie, formules, definities en praktijkvoorbeelden? Download dan zeker de volledige lijst met 70+ uitgewerkte Social Media KPI’s.  Naast de uitgebreide informatie krijg je ook toegang tot performance board templates, tabellen en grafieken.

Aan de slag met KPI’s en performance management!

SMART KPI strategie

Ben je opzoek naar voorbeelden kritische of kritieke prestatie-indicatoren? Download het volledige overzicht met 216 uitgewerkte KPI voorbeelden. Gebruik een van de vele voorbeeld template dashboards en start vandaag nog met het meten. De SMART prestatie-indiacotren database bestaat uit een overzichtelijk Excel-bestand wat eenvoudig is in gebruik.

Voor het implementeren van een KPI performance management programma zijn er veel software oplossingen. Omdat ik van mening ben dat je ook met standaard desktopapplicaties een uitstekend performance management programma kunt implementeren is dat ook mijn uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van de SMART KPI database (Excel-bestand) en bijbehorende de tools en templates.

Inhoud downloads:

Inhoud Standaard Business Business Pro
  • 216 uitgewerkte voorbeeld KPIs inclusief praktijkvoorbeelden en formules
  • Voorbeeld templates | performance dashboards
  • Voorbeeld tabellen en grafieken
  • 30 dagen ‘niet goed, geld terug’-garantie & herroepingsrecht;
  • Basiskennis Excel is voldoende om de database te gebruiken;
  • Bestand is 100% aanpasbaar;
  • Persoonlijk telefonisch advies op maat: 45 minuten 1-op-1
Bekijk de inkijk-versie van de SMART KPI database om een idee te krijgen van de inhoud en mogelijkheden.

Selecteer hier je download voorkeur!

Plaats in winkelwagen. Inclusief 21% BTW

Persoonlijk advies op maat! Boek 45 minuten 1 op 1 online consult

Heb je aanvullend advies nodig bij het opzetten en implementeren van prestatie-indicatoren binnen jullie project of organisatie. Maak dan gebruik van de business pro optie en bestel naast de SMART prestatie-indicatoren database ook 45 minuten 1 op 1 persoonlijk advies.

Niet goed, geld terug’-garantie & herroepingsrecht

Wanneer u niet tevreden bent over de toegevoegde waarde van de bestelde download(s) kunt u het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen na ontvangst terugvragen.

Ons streven is een 100% klanttevredenheid. Het aanbieden van de ‘niet goed, geld terug’-garantie als aanvulling op het herroepingsrecht geeft ons dan ook de mogelijkheid om onze service continu te blijven verbeteren.