Lean SixSigma Tools

Stakeholder management & de voice of the stakeholders

Een korte introductie..

Stakeholdermanagement is het proces van het managen van de verwachtingen van iedereen (Engels: stakeholders, Nederlands: belanghebbenden) die op een of andere manier betrokken is bij een organisatie of project. Met behulp van stakeholdermanagement kan een organisatie alle belanghebbenden op de juiste manier beïnvloeden.

Wanneer een organisatie in staat is om de verwachtingen en afgesproken doelstellingen van stakeholders op een juiste manier te behartigen zal dit leiden tot win-win situaties voor zowel de organisatie en de stakeholders.

Een goed opgezet stakeholder management proces is geheel ingericht op de Voice of the Stakeholders.

Juist in de tijd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt voor organisaties en projecten wordt het integreren van stakeholder management in de strategie van de organisatie steeds vaker toegepast.

Download handleiding Voice of the Stakeholders (stakeholder management) – Van strategie naar implementatie in 4 stappen.

[ Bekijk inhoud van de handleiding via deze link ]

[ Bekijk inkijk-exemplaar van praktijkvoorbeeld webwinkel ]

Inhoud Optie 1: Optie 2:
Handleiding Stakeholder management ✔ PDF ✔ WORD
Templates ✔ PDF ✔ EXCEL
Uitgewerkte praktijkvoorbeelden ✔ PDF ✔ EXCEL
Praktijkvoorbeeld webwinkel  ✔ PDF ✔ EXCEL
Praktijkvoorbeeld zorginstelling  ✔ PDF ✔ EXCEL

 

Na het afronden van de bestelling zijn de downloads direct beschikbaar voor gebruik. Je ontvangt de factuur op het opgegeven emailadres..

        

Plaats in winkelwagen. Inclusief 21% BTW