Six Sigma Yellow Belt

Wat is een Six Sigma Yellow Belt

Yellow Belts hebben een korte opleiding gehad in de Six Sigma aanpak. Zij kunnen deelnemen in Six Sixma projecten als medewerkers. Daarnaast spelen de Yellow Belts een belangrijke rol bij het detecteren van vraagstukken die mogelijk met Six Sigma kunnen worden aangepakt.

Wat kan een Six Sigma Yellow Belt?

Een Yellow Belt heeft basis kennis van Six Sigma, maar voert geen zelfstandige kleine projecten uit zoals een Green Belt.

De Lean Six Sigma Yellow Belt is bekend met de Lean Management en/of Lean Manufacturing principes en de Six Sigma aanpak.

De Yellow Belt werkt zelfstandig aan het oplossen van problemen in zijn eigen werkomgeving. Ook neemt de Yellow Belt als teamlid deel aan grotere Lean of Six Sigma projecten.

Yellow Belt training:

De Yellow Belt training geeft een eerste overzicht van de Six Sigma DMAIC methode, de voordelen, de nadelen en de valkuilen.

Online Lean SixSixgma trainingen

Ben je opzoek naar een Lean SixSigma training? Bekijk dan het trainingsaanbod van een van onze partners GoLeanSixSigma.com. Belangrijk: Alle trainingen zijn Engelstalig.

Black Belt training & certificatie

Green Belt training & certificatie

Yellow Belt training & certificatie

White Belt training & certificatie

Lean training & certificatie

Lean and Six Sigma resources

Aanvullende informatie:

Alle referenties naar de online Lean SixSigma trainingen zijn op basis van onze affiliate samenwerking met de betreffende partner. Bij een eventuele aanschaf van een dienst bij deze partner verloopt alle communicatie direct met deze partner. Voor inhoudelijke vragen over de aangeboden trainingen, cursussen en materialen kun je eenvoudig contact opnemen met de customer service van de desbetreffende partner. De keuze om gebruik te maken van deze mogelijkheden ligt geheel bij onze bezoekers. Voor ons is het aanbieden van deze aanvullende informatie interessant omdat wij  voor iedere succesvolle inschrijving of aankoop bij een van onze partners een commissie ontvangen waarmee we onze eigen website verder kunnen ontwikkelen.