Six Sigma Champion

Six Sigma Champion

De Champion is een programmaleider en moet bekend zijn met de DMAIC-structuur. Van hem wordt niet verwacht dat hij op detail verstand heeft van de statistische technieken, maar wel dat hij in staat is te beoordelen of het project volgens DMAIC-stappenplan uitgevoerd wordt.

De rol van de Champion is bedacht omdat hij of zij de projecten kan selecteren. Als lid van het management team krijgt hij middelen en aandacht om de projectleiders (Black Belts) in staat te stellen succesvol te zijn.

De Champion is meestal een leidinggevende of een belangrijke manager die een Black Belt of een projectteam formeert en ondersteunt.

Six Sigma Champion training requirements:

  • Lean Six Sigma overzicht en de uitvoering
  • Kennis over de activiteiten die zich toespitsen op verbetering van processen
  • DMAIC projectstructuur en de rol van het management in reviews
  • Inzicht in de Lean Six Sigma succesfactoren en hoe ze te implementeren in de organisatie

 

Online Lean SixSixgma trainingen

Ben je opzoek naar een Lean SixSigma training? Bekijk dan het trainingsaanbod van een van onze partners GoLeanSixSigma.com. Belangrijk: Alle trainingen zijn Engelstalig.

Black Belt training & certificatie

Green Belt training & certificatie

Yellow Belt training & certificatie

White Belt training & certificatie

Lean training & certificatie

Lean and Six Sigma resources

Aanvullende informatie:

Alle referenties naar de online Lean SixSigma trainingen zijn op basis van onze affiliate samenwerking met de betreffende partner. Bij een eventuele aanschaf van een dienst bij deze partner verloopt alle communicatie direct met deze partner. Voor inhoudelijke vragen over de aangeboden trainingen, cursussen en materialen kun je eenvoudig contact opnemen met de customer service van de desbetreffende partner. De keuze om gebruik te maken van deze mogelijkheden ligt geheel bij onze bezoekers. Voor ons is het aanbieden van deze aanvullende informatie interessant omdat wij  voor iedere succesvolle inschrijving of aankoop bij een van onze partners een commissie ontvangen waarmee we onze eigen website verder kunnen ontwikkelen.