216 SMART KPI database 2020 | Excel-versie

Direct aan de slag met performance management! Download 216 SMART KPI praktijkvoorbeelden inclusief dashboard templates, control charts en grafieken.

Root-Cause-Analyse handeiding + praktijkvoorbeeld

Opzoek naar een praktijkvoorbeeld voor het uitvoeren van een root-cause-analyse? Download onze gratis handleiding inclusief templates en praktijkvoorbeeld.

Praktijkboek Voice of the Stakeholders + Templates

Ontdek de kansen die ontstaan door het implementeren van een effectief stakeholder management programma binnen jullie organisatie.

Stappenplan opzetten KPI dashboard | flowchart

Kritieke Prestatie Indicatoren (KPIs) zijn een belangrijk onderdeel in ieder kwaliteitssysteem. Gebruik dit stappenplan voor het selecteren van de juiste KPI’s voor jullie organisatie.

A3-tutorial | Retourmanagement

Retourmanagement implementeren voor het verbeteren van de bedrijfsresultaten: Download deze A3-tutorial met als onderwerp “Retourmanagement” en ontdek de mogelijkheden en kansen die iedere organisatie kan realiseren met retourmanagement.

White paper Retourmanagement voor webwinkels

Download onze white paper “Retourmanagement voor webwinkels” inclusief templates voor het implementeren van een effectief retourmanagement proces. De white paper is beschikbaar als PDF-bestand. De templates zijn beschikbaar als Excel-bestand.

A3-tutorial : Selecteren SMART Kritieke performance-indicatoren

Download deze A3-tutorial als hulpmiddel voor het selecteren van de juiste Kritieke performance-indicatoren (KPI).

A3-tutorial | Oorzaak-gevolg methode

Download de A3-tutorial voor het uitvoeren van een oorzaak-gevolg analyse.

White Paper Visgraatdiagram

Download onze white paper over het gebruik van de visgraatdiagram (Ishikawa diagrams, fishbone diagrams, herringbone diagrams, cause-and-effect diagrams of Fishikawa) . Een handige tool voor het in kaart brengen van oorzaak-gevolg relaties.

Handleiding succesvol ondernemen met de strategiekaart

Ontwikkel een organisatie-identiteit, organisatiedoelen en strategie in vier stappen en vertaal dit naar een overzichtelijke strategiekaart.