Contact

Vragen, opmerkingen, tips…

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen tot nieuwe inzichten te komen. Je mag mij dan ook altijd contacteren met vragen over deze website of een ander willekeurig onderwerp waar ik je wellicht mee kan helpen.

Er zijn verschillende manieren om met elkaar in contact te komen:

  • E-mail:
    Gaat je voorkeur uit naar het sturen van een e-mail. Gebruik dan het onderstaande contactformulier of stuur je bericht direct naar info (@) leansixsigmatools.nl
  • LinkedIn:
    Uiteraard heb ik ook een up-to-date profiel op LinkedIn waar je nog meer informatie kunt vinden over de projecten waar ik aan werk en/of gewerkt heb. Klik hier om mijn LinkedIn profiel te bekijken.
  • Telefoon:
    Omdat ik zelf ook graag met mensen spreek ben ik ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (6) 25180542. Helaas is mijn tijd wat beperkt en ben ik alleen goed bereikbaar op werkdagen in de avonduren tussen 19:00 – 22:00 en in het weekend van 10:00 – 17:00.

Contactformulier

Belangrijk:

Wij hebben uw naam en e-mail adres nodig om, indien nodig, te reageren op uw feedback. Deze informatie zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het behandelen van uw feedback.

Lees ons Privacy & cookie beleid m.b.t. meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Ik ga akkoord met het versturen van de bovenstaande gegevens.