About

Wie ben ik?

Mijn naam is Bas Michielsen en ik ben de eigenaar van de website www.leansixsigmatools.nl. Wat ruim 10 jaar geleden begon als het ontwikkelen en online zetten van een eenvoudige website is in al die jaren getransformeerd tot een online adviesbureau, gespecialiseerd in het op maat informeren en adviseren van organisaties op het snijvlak van kwaliteitsmanagement, performance management en e-commerce.

Met ruim 25 jaar ervaring als kwaliteitsmanagement & IT-consultant beschik ik over kennis en ervaring die ik graag met geïnteresseerde deel. Dit doe ik door optimaal gebruik te maken de digitale mogelijkheden waardoor ik flexibel kan werken zonder afhankelijk te zijn van tijd en locatie.

Naast mijn online werkzaamheden ben ik ook nog actief als kwaliteitsmanagement consultant. In deze rol werk ik vier dagen per week aan projecten en opdrachten voor uiteenlopende klanten. Ik ben hier vooral betrokken bij het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen, het implementeren van kwaliteitsmanagement systemen en het faciliteren van audits en inspecties.

Contact

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen tot nieuwe inzichten te komen. Je mag mij dan ook altijd contacteren met vragen over deze website of een ander willekeurig onderwerp waar ik je wellicht mee kan helpen.

Er zijn verschillende manieren om met elkaar in contact te komen:

  • E-mail:
    Gaat je voorkeur uit naar het sturen van een e-mail. Gebruik dan het contactformulier op de website of stuur je bericht direct naar info (@) leansixsigmatools.nl
  • LinkedIn:
    Uiteraard heb ik ook een up-to-date profiel op LinkedIn waar je nog meer informatie kunt vinden over de projecten waar ik aan werk en/of gewerkt heb. Klik hier om mijn LinkedIn profiel te bekijken.
  • Telefoon:
    Omdat ik zelf ook graag met mensen spreek ben ik ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (6) 25180542. Helaas is mijn tijd wat beperkt en ben ik alleen goed bereikbaar op werkdagen in de avonduren tussen 19:00 – 22:00 en in het weekend van 10:00 – 17:00.

Wie weet spreken we elkaar snel!

Bas Michielsen