Categorieën
Leveranciersmanagement

Leveranciersmanagement | Praktijkboek + Templates

Implementatie leverancierskwalificatie programma

Leuk dat je geïnteresseerd bent in leveranciersmanagement en meer specifiek in het opzetten van een leverancierskwalificatie programma. Met behulp dit praktijkboek inclusief bijbehorende templates beschik je over een compleet programma waarmee je direct aan de slag kunt met het opstellen en implementeren van een volledig en professioneel leveranciersmanagement proces.

Omdat ik van mening ben dat je ook met standaard desktopapplicaties een professioneel en effectief leverancierskwalificatie programma kunt implementeren is dit dan ook het uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van dit praktijkboek en bijbehorende tools en templates.

Het resultaat is dat de templates beschikbaar zijn in documentformaten die te gebruiken zijn met de bekende kantoor softwareoplossingen.

Doelgroepen

Dit praktijkboek is bestemd voor alle organisaties, instellingen en bedrijven die een start willen maken met leveranciersmanagement. Ook is het praktijkboek te gebruiken om een bestaand leveranciersmanagementproces te evalueren en daar waar nodig verder te optimaliseren.