Categorieën
KPI's

SMART KPI database

Aan de slag met de SMART KPI database!

Ben jij ook al zo enthousiast over het gebruik van prestatie-indicatoren? Met behulp van de SMART Prestatie-Indicatoren Database krijg je toegang tot 216 uitgewerkte kritieke performance-indicatoren die je direct kunt toepassen op je eigen bedrijfsprocessen en projecten.

Naast de uitgewerkte praktijkvoorbeelden inclusief definities en formules heb je ook direct toegang tot performance board templates, tabellen en grafieken die je eenvoudig kunt toepassen en gebruiken.

Download SMART KPI database | 216 praktijkvoorbeelden | Formules | Templates

Ben je opzoek naar voorbeelden kritische of kritieke prestatie-indicatoren? Download het volledige overzicht met 216 uitgewerkte KPI voorbeelden. Gebruik een van de vele voorbeeld template dashboards en start vandaag nog met het meten. De SMART prestatie-indiacotren database bestaat uit een overzichtelijk Excel-bestand wat eenvoudig is in gebruik. Basiskennis van Excel is ruim voldoende om direct aan de slag te gaan.

Inhoud SMART KPI Database downloads    Standaard     Business Pro
  • 216 uitgewerkte KPI’s inclusief voorbeeld formules
  • Voorbeeld dashboards & templates
  • Voorbeeld grafieken en tabellen
  • Praktijkvoorbeelden performance dashboards
  • 30 dagen ‘niet goed, geld terug’-garantie & herroepingsrecht
  • Bestand is 100% aanpasbaar;
  • Persoonlijk telefonisch advies op maat: 45 minuten 1-op-1

De downloads zijn direct het afronden van de bestelling beschikbaar. Een factuur ontvang je per e-mail.

Bekijk het gratis inkijk-exemplaar van de SMART KPI database via deze link.

 

Plaats in winkelwagen. Inclusief 21% BTW

Persoonlijk advies op maat! Boek 45 minuten 1 op 1 online consult

Heb je aanvullend advies nodig bij het opzetten en implementeren van prestatie-indicatoren binnen jullie project of organisatie. Maak dan gebruik van de business pro optie en bestel naast de SMART prestatie-indicatoren database ook 45 minuten 1 op 1 persoonlijk advies.

Niet goed, geld terug’-garantie & herroepingsrecht

Wanneer u niet tevreden bent over de toegevoegde waarde van de bestelde download(s) kunt u het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen na ontvangst terugvragen.

Ons streven is een 100% klanttevredenheid. Het aanbieden van de ‘niet goed, geld terug’-garantie als aanvulling op het herroepingsrecht geeft ons dan ook de mogelijkheid om onze service continu te blijven verbeteren.

Download SMART KPI database (Excel-bestand)

Klik hier voor meer informatie.