Categorieën
Lean

Lean transformatie – Is een organisatie bezig met Lean transformatie of alleen maar bezig met een lean project?

Lean transformatie

Om te bepalen of een organisatie bezig is met een lean transformatie of alleen maar bezig is met uitvoeren van een of meerdere lean projecten zijn het stellen an de volgende vier vragen een eenvoudige manier op deze vraag te beantwoorden:

  1. Begrijpt iedereen binnen de organisatie dat de lean transformatie een commitment is voor de langere termijn?
  2. Is er een Lean Management System beschikbaar waarin beschreven wordt wat de verwachtingen zijn t.a.v. de lean transformatie en wordt dit gebruikt in de dagelijkse operaties?
  3. Wordt er gebruikt gemaakt van standaard werk binnen de organisatie? (Op alle niveaus van Management tot het uitvoerende medewerkers).
  4. Wordt er door de organisatie continue gekeken naar de behoefte van de veranderen behoefte van de stakeholders?

Aanvullende vragen voor dit artikel?

Weet jij nog een mooie vraag als aanvulling op het onderwerp op deze pagina? Stuur deze dan zeker even naar ons door. Alvast bedankt.

Wat kunnen wij van jou leren? Laat het ons weten…!

Omdat wij ook niet alles weten zijn wij benieuwd naar jullie feedback op de artikelen die wij publiceren op handigevragen.nl.

Dus heb je na het lezen van dit artikel:

  • Opmerkingen;
  • Kritische feedback;
  • Tips;
  • Of gewoon een leuk verhaal om met ons te delen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van handigevragen.nl te verbeteren.

Alvast bedankt voor je reactie en geniet van deze mooie dag.


Gebruik informatie

Wij adviseren alle bezoekers van deze website om even de moeite te nemen om de Algemene Voorwaarden te lezen. Dan weten we allemaal dat we de informatie op de juiste manier gebruiken.