Lean Sixsigma Control Charts

Excelsheet Kritische Prestatie Indicatoren (KPI) 2013 – Download gratis

Update Excel KPI Dashboard 2013

Ben je opzoek naar voorbeelden en / of inspiratie voor het ontwikkelen van een performance board voor je organisatie, afdeling of project? Download via de link in de download sectie op deze pagina meer dan 70 voorbeelden van KPIs per bedrijfsproces. Naast de voorbeelden van de Kritieke Prestatie-Indicatoren bevat de excel-sheet ook voorbeelden van marges, streefwaardes of targets.Download de gratis excel-sheet en gebruik deze als startpunt voor het ontwikkelen van een effectief en nuttig performance board of balanced score card.

Download sectie:

Gratis Download Excel Template Kritieke Performance Indicatoren

3 gedachten over “Excelsheet Kritische Prestatie Indicatoren (KPI) 2013 – Download gratis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *